امروزه همانطور که می دانیم در صنعت دارو مدیران بازاریابی و فروش با حجم انبوهی از داده های فروش ، به داروخانه های مشتری خود روبه رو هستند. در زمینه داروسازی ،.ارزش تجزیه و تحلیل داده های مدرن زیاد است و این هم برای تولید کنندگان قرارداد و هم برای تولید کنندگان محصولات صادق است. با این وجود ، هرچه درک شما از رقابت دقیق تر باشد و نسبت به تغییر مقررات انعطاف پذیر تر باشید ، فروش محصول شما سود بیشتری خواهد داشت.
یکی از روشهایی که به آنان در کنترل وضعیت بازار، رقابت با سایر رقبا،.برنامه ریزی هر چه بهتر برای افزایش فروش محصولات خود و در نتیجه هدفمندکردن فعالیتهای بازاریابی کمک خواهد کرد.,آگاهی از بخشبندی های مختلف مشتریان و سیاست گذاری بازاریابی و فروش برمبنای آن خواهد بود. همچنین شرکت های داروسازی باید بهترین ابزارهای موجود را برای افزایش درآمد ، کاهش هزینه ها ، کارآمدتر کار ، بهبود آگاهی از برند بازاریابی و وفاداری مصرف کننده در کنار سازگاری با تغییر مقررات و انطباق ها شناسایی کنند.
برای پیروزی در رقابت ها ، شرکت های داروسازی موظف هستند که داده های خود را که در چندین منبع داده ذخیره شده اند.و با تجزیه و تحلیل درست این اطلاعات تصمیم گیری دقیق را انجام دهند. این جایی است که هوش تجاری می تواند به شرکتهای داروسازی و بیوتکنولوژی کمک کند تا بینش غنی تری نسبت به تجارت خود داشته باشند .همچنین می تواند داروهای مقرون به صرفه و با دوام را شناسایی کند.
در زیر به چند مورد از تاثیرات هوش تجاری بر عملکرد بازاریابی شرکت های داروسازی اشاره می شود:
- تعیین گرایش های تجاری سازمان که موجب می شود تا سازمان بدون اتلاف وقت ،.هزینه و انرژی در سایر سیرها بر اهداف خود متمرکز شود.
- تحلیل عمیق بازار و پیش بینی آن که می تواند قبل از اینکه رقبا سهم بازار خود را توسعه دهند،.منافع جدید بوجود آمده در بازار را به اکتساب خود درآورند.
- بالابردن سطح رضایتمندی مشتریان و شناسایی مشتریان دائمی که وفا دارند.
- تقسیم بندی مشتریان و ایجاد تنوع در روش برخورد با هرگروه از مشتریان.
- افزایش کارایی سازمان در امور داخلی .
- استانداردسازی و ایجاد سازگاری بین ساختارهای سازمان.
- تسهیل در تصمیم گیری که جزء اهداف اساسی هوش تجاری محسوب میشود.
بدون دیدگاه